Új év, új név?

Kedves Olvasók! Segítségeteket kérem a blog újrakeresztelésében! Mi legyen a tudatosnap új neve? Sokszor segíettem egy-egy brand világra jöttében, amik hol sikeresek lettek, hol kevésbé. De a saját dolgaimnak valahogy mindig túl ego-centrikus neveket találok. Talán ha nem én találom ki, hanem külső segítséget kapok, akkor jobb lesz.

Szavazás itt: http://bit.ly/fb-poll-tudatosnap-rename

A "tudatos nap" névválasztás eredetéről: 2016-ban részt vettem az Everness Fesztiválon. Akkor sikerült megtalálni egyfajta egyensúlyt. Az igény akkor konkretizálódott bennem: blogot indítok, ahol megoszthatom a tapasztalataimat. A maszkulin energiák kiteljesedésében a "Nap" szimbólum segített hozzá a névhez. Ehhez jött a "tudatosság", mint igény: bármi is történik körülöttem, sikerüljön magyarázatot találnom rá. Azonban jelenleg ez nem tűnik olyan jól csengő kifejezésnek. A csapból is a "tudatosság" folyik, mögötte pedig ki tudja, hogy van-e valós tartalom? Ettől a kétszínűnek tűnő dologtól szeretnék most megválni, könnyen megjegyezhető, találó de szerény elnevezéssel.

A blog anno általános útkeresésről szólt. Vegyes témában. Már egy ideje azonban az útkeresés leginkább a túrázás kulcsszó köré fonódik. Ez egy természetes folyamat, irányváltás, korrekció, amivel szembe menni nem akarok, inkább hagyni hogy megtörténjen. Szóval egy olyan név kellene, ami illik ehhez a helyzethez is. A blog másik új iránya a vblog. A legútóbbi zarándokutam alkalmával kezdtem el, és a további kirándulásokon - jobb technikával, a tapasztalatokból okulva - folytatni szeretném. Mozgó kép és mozgó láb? Hogy legyen?

/ Kép forrása: sighthoundlady /

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Locus túratérkép kezdőknek és profiknak 2022

OsmAnd túratérkép egyszerűen

Mátyás Király Vadaskert és a magán erdők önzése