Motiváció minden napra

Fontos, hogy bízz magadban. De ez a videó kollázs segít abban, hogy mondjuk reggelente tényleg jó hangulatban láss hozzá a terveid megvalósításának! ... Nem csak sportolóknak!

Akár azt hiszed, képes vagy rá,
akár azt, hogy nem, igazad lesz! / Henry Ford /

"Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja mi a jó neked, mit csinálj, nem akarják, hogy te találd meg a választ, azt akarják hidd el az övéket.

Az élet misztérium, ne pazarold arra az idődet, hogy megértsd.

Túlságosan leköt, hogy mi volt és, hogy mi lesz. Van egy mondás: a tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány.

Ha van egy álmod, ne mondj le róla. Ne higyj annak, aki azt mondja nem vagy rá képes!

Neked senkinek, semmit nem kell bizonyítanod. Csakis magadnak! És a sok szenvedés amin keresztülmentél hiábavaló volt, ha most megfutamodsz.

Ha valaki nem tud valamit, azt szeretné, ha te se tudnád. Ha akarsz valamit, tegyél érte. Ennyi.

Ha mindent megteszünk azért amit akarunk, küzdünk; megvívunk minden csatát. Kinek van joga megállítani? Jogunk van arra, hogy magunk döntsünk. Nem állíthatnak le, mert jogunk van ahhoz, hogy azok legyünk akik akarunk és azt tegyük amit akarunk.

Vannak akik inkább a szívükre hallgatnak, s nem arra, amit mások diktálnak. Ők emlékeztetnek minket arra, hogyha elindultál utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni. Nincs "úgyse sikerül" nincs "nem tudom" vagy lehetetlen. Ők emlékeztetnek minket ara, hogy jó elhinni: a lehetetlen nem létezik.

Az út, ami boldoggá tesz, nem a végcél.

Szinte minden ember átment már azon, amin most Te. Ha nem kapod meg amit akartál, szenvedsz, ha pontosan azt kapod, amit akartál, akkor is szenvedsz. Mert attól fogva nincs mibe kapaszkodni. Olyan nincs, hogy semmi nem történik. Dobd ki a szemeteddel, mert az az egyetlen dolog elválaszt az egyetlentől ami számít, a jelentől.

Nem értékeltem amim volt. Habzsoltam az életet. Meg vagyok ijedve: tény. De sikerült leszámolnom a régi énemmel, megtettem amit kellett. Az igazi harcos mindig tud meditálni, mindegy mit csinál. Engedd el a kötelékeidet a büszkeséged!

Addig amíg nem hiszel magadban, nem lesz saját életed.

Nincs olyan, hogy kezdet és vég. Csak a tett van. Soha semmi nem marad ugyanaz.

Hozzáállásotok a szívetek esszenciája, ha az esszencia bűzlik, akkor a szívvel van baj.

Már nem vagy önmagad, hagyod hogy az emberek azt mondják, nem érsz semmit? Mikor jött a neheze, elkezdtél bűnbakot keresni, nagy árnyékot.

Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ezt teszi igazán bátorrá.

A harcos cselekszik, csak a bolond sír. A harcos nem attól harcos, hogy feladja amit szeret, hanem, hogy szereti, amit csinál.

Itt várhatunk, amíg a szart is kiverik belőlünk vagy küzdhetünk, hogy kijussunk a fényre és ott is maradjunk. Mondok neked valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nemcsak napfény és szivárvány, ez egy kegyetlen undok hely, bármennyire tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, míg talpon kell maradni. Bírni kell a pofont s menni kell tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért ami jár, és viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma. És te nem vagy gyáva.

Az élet is lépesekből áll. Dönthetsz úgy, hogy áldozat leszel, de dönthetsz másképp is. Mindig az győz, aki mindent belead.

Ennyi a történet. Ez nem varázslat, csak megszabadulsz a sok hülyeségtől ami a fejedben van, ami azt mondja: nem vagy elég jó." 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Locus túratérkép kezdőknek és profiknak 2022

OsmAnd túratérkép egyszerűen

Mátyás Király Vadaskert és a magán erdők önzése