A Hold sötét oldala

Témánk a Hold. Azt hitted, ismered? Tényleg tudod, hogy mi az? Földrajzból megtanították neked az iskolában? Kifestőt is kaptál, vagy magad rajzoltál hozzá fehér lapra sajtlyukú krátereket? A szakrális gyógyászatban és a népi hagyományban is kitüntetett szerepe van. Vajon miért van ránk hatással? Tényleg varázserővel bír? Hogyan került ide? Járjuk körbe a témát.

Kezdjük egy kis szarkazmussal. Ha azt hitted, végre találtál egy blogot, ami értelmes dolgokkal foglalkozik, akkor most ki kell, hogy ábrándítsalak, kedves olvasó. Ha eddig azt hitted, képes vagy ép ésszel felfogni a téged körülvevő világot, szerencsés vagy. Miért van az, hogy ha régóta ezotériával foglalkozó embereket hallok beszélni az őket körülvevő világról, arra a megfontolásra jutok, hogy inkább elmegyógyintézetben lenne a helyük? Talán azért, mert az iskolában szamárságokat tanítanak nekünk, vagy mondjuk úgy, hogy "kegyes hazugságokat". Materialistának nevelnek minket, megtanuljuk hogy "A" reakcióba lépve "B"-vel előállítja "C"-t. Ok és okozat. De a modern, amúgy földhözragadt tudományok elértek odáig, hogy a kvantumfizika területén bebizonyították a lehetetlent. A világ két (vagy több) különböző pontján lévő részecske hatással van egymásra, látszólagos kapcsolat nélkül. Akkor hol az igazság? Hova teszed a realista világnézetedet? Egyszerű a válasz: nyilván az egész kvantumfizika baromság. Persze a spiritualitással foglalkozók tudják, hogy minden mindennel kapcsolatban áll, hogy a világegyetemben mennyi létező van. Egy.

Egy kicsit messzire kalandoztunk. Szóval, a Hold. Azt hitted, bolygó? Jaj, de cuki. Dehogy bolygó. Az idegenek rakták össze, hogy onnan figyeljék meg és alakítsák a földi életet. Tudom, egy kicsit messzire mentem. Ráncolod a homlokod, hogy mi ez a hülyeség? Ha igen, akkor két dolgot tehetsz: engem is beutalsz az elmegyógyintézetbe és sürgősen bezárod ezt a lapot, vagy pedig együtt kalandozunk tovább az "ismerjük meg újra a világunkat" kurzus mai óráján.

Balogh Béla, a Viva Natura Televízióban értekezik arról, hogy milyen tények támasztják alá azt, hogy a Hold mesterséges képződmény. A Föld körüli pályája túlságosan szabályos. Mindig ugyanazt az oldalát mutatja felénk. A naprendszerben lévő bolygók holdjaival összehasonlítva, a mi holdunk sokkalta nagyobb. Megvizsgálták a felszínén talált anyagokat, amikről kiderült, hogy egy részük csak mesterséges úton állítható elő. Ilyen a rozsdamentes vas, illetve különböző nukleáris bomlás során keletkező anyagok, amik itt a Földön atomerőművek melléktermékeként jönnek létre. Az is tiszta érdekes, hogy a Hold felszínén lévő kráterek különböző átmérőjűek, de ha valóban becsapódás miatt jöttek létre, akkor miért nem más és más a mélységük? Mindegyik kráter valójában egész lapos. Korvizsgálattal azt is bebizonyították, hogy a Hold régebb óta létezik, mint a Föld bolygó.

Az Új világtudat blog oldalán futottam bele egy cikkbe, ami szintén a Hold sötét oldaláról ír. Kétségekkel olvastam a leírtakat. A Földön már bizonyított "távolba látók" a tekintetüket a Holdra szegezték és ugyanazt látták a sötét oldalon. Különös bázis, tornyokkal és gomba formájú épületekkel, ahol emberszerű lények tevékenykednek. A NASA egyik visszavonult kutató tisztje a titoktartást megszegve elmondta, hogy az amerikai Holdra szállás nem volt kamu. De valóban forgattak róla egy filmet is, stúdióban, még a Holdra szállás előtt. Felkészülve arra, hátha szükség lesz arra az anyagra is. Nagyjából öt perces késleltetés volt az élő közvetítés és a történtek közt. Az előre felvett képanyagot akkor vágták be, amikor a valódi képeken az idegeneket lehetett volna látni. Állítólag hemzsegtek a Hold felszínén. Nem lehetett könnyű dolga az operatőrnek és a vágónak sem, aki a Földön pakolta össze a "live stream" anyagát. Miért lehet az, hogy 40 éve volt az első, ám egyben ezidáig egyetlen Holdra szállás, miközben hetente küldünk új műholdakat az űrbe? Ne mondja senki, hogy az államok közti bizonyítási vágy nem vitt volna szovjet, japán vagy kínai (szélben lobogó) zászlókat is oda! Frankón meg lett mondva az oda érkezőknek, hogy tipli van. A Hold a miénk, úgyhogy ide ne jöjjetek.

A köznép nem tud erről, titkolják előlünk. Sötétségben tartanak minket és butítanak, hogy kezelhető birkák legyünk, de ez sem újdonság. A nemzetek között van valami titkos információ cső, ahol a nagyhatalmak tudomást szereztek arról, hogy a Hold nem pálya. Ezért nem megy oda senki. Nehogy már betekintést nyerjünk valami nagyobb dologba, nehogy lássuk a "big picture" ezen részét. Mert ha tudná az emberiség, hogy milyen aprók és tehetetlenek is vagyunk, lehet hogy megpróbálnánk kézbe venni a saját rabszolga kis silány életünket és öntudatra ébrednénk. Nehogy már! Helyette félelemben tartanak minket. Amit nem ért az ember, attól fél (kivéve, ha tudatos és nyíltszívű, játékos és kíváncsi). Amitől fél, azt el akarja pusztítani. Állítólag az Amerikaiak egy atombombát is vittek magukkal a Holdra, mert ők már előre tudták, hogy mit találnak majd ott. Azért is mentek oda. De a "kis zöld" csávóknak nem tetszett ez a hozzáállás. Szerencsére csak fekete pontot kaptunk, a buli folytatódik tovább.

Amikor a Holdon voltak Armstrongék, a távozáskor a szonda egy darabját visszadobták, hogy megvizsgálják, milyen rezgést kelt a leeső darabka. Tompa puffanás helyett kongásnak megfelelő rezgéshullámokat mértek. Mintha az egész valami üreges dolog lenne, aminek ők csak a felszínén jártak. Armstrong hazaérve nagyon kevés interjút adott, a családját védte ezzel. Inkább nem mond semmit, mint hogy hazugságban élve hamis dicsfényben tündököljön.

A Holdnak bizonyított élettani hatásai vannak. Kezdve mondjuk az ár-apály jelenséggel. Tehát a Hold gravitációs hatása megmozgatja a vizeket. Az ember felépítésének 72%-a víz. Nyilvánvalóan ránk is hatással van. Hallottál már a vízkristályok és az érzelmek közötti kapcsolatról? Ha még nem, javaslom hogy tekintsd meg a víz üzeneteiről szóló rövid ismertető filmet. Lágy zenére (hullámokra) a kristályszerkezet is nyugodtnak tűnik, míg durva (mondjuk death metál) zenére egészen durva mintát vesz fel. Az elménk furcsa játéka ez? Netán tényleg van kapcsolat az érzelmek és a fizikai valóság között? A zene hatással van ránk, valójában akkor is, ha nem halljuk. A zene képes a tudatunkat áthangolni, hiszen pszichikailag hat ránk. Így a rezgés is hatással van a bennünk lévő vízre, befolyásolva a biológiai egyensúlyunkat. Ha ez így van, akkor a Hold is hat ránk. De vajon hogyan?

A Hold hatása bámulatos. Megmozgat óriási víztömeget, és egyesek szerint a meditációs és egyéb spirituális szertartások is nagyobb erővel képesek hatni, ha telihold van. Balogh Béla fent említett videójában arról értekezik, hogy szerinte a Hold által keltett rezgés valóban erősít, de az iránya inkább negatív irányú, ami a félelmet erősíti a gyenge tudatban. Így tartva minket alacsony szinten, szolgaságban. Illetve ez olyan hatással van ránk, mint más egyéb "problémák" az életünkben. Egyszer fent, másszor lent, de ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Egyfajta szellemi inkubátorként, immunerősítőként hatnak ezek a negatív hullámok. Mint a vakcina, amiben a kórokozó gyengített verziója van, hogy a szervezetünk felismerje és úgy tanuljon meg küzdeni ellene, hogy még nincs kitéve valódi veszélynek. Nem kell félni ettől az erőtől. Hiszen tudatosan felhasználható arra is, hogy felszabadítson minket. A villamos áram példájára: ha belenyúlunk a konnektorba, akkor megcsap minket, mintha azt üzenné: "Vigyázz Pistike! Legközelebb nem leszek ilyen kegyes!". De ha megtanuljuk helyesen használni, a céljainkat szolgálhatja, igazán hatékonyan.

Most akkor melyik tudományos-fantasztikus filmből is vettük ezt a sztorit? Azt mondod, hogy az idegenek használják petri csészének a bolygónkat, és valahogy úgy kotyvasztottak minket is, mint ahogy a Prometheus horror sci-fi képkockáin? Na, meg ott volt az a marhaság, az Iron Sky, ahol a nácik építettek bázist a Hold túloldalára, hogy megerősödve újra lecsaphassanak ránk. Akkor ez most tényleg higgyük el? Nem! Nyilvánvalóan ez mind mese. Szórakoztató történet, élethű számítógépes grafikával. Többek közt a tömegeket irányító média eszköze az, hogy nyíltan tálalva elénk tár egy mesebeli jelenetet, mindezt azért, hogy ha majd élőben találkozol vele, ne akard elhinni. Ha a hollywoodi agymosás helyett valami olyasmi érdekel, ami egy kicsit közelebb van az igazsághoz, inkább less bele az emberi faj eltitkolt történelme című dokumentumfilmbe.

Ha az idegenek megfigyelnek minket, miért nem mutatják meg magukat, miért nem avatkoznak bele abba, ami velünk történik? Miért nem állítják meg a pusztításokat, a szenvedést, ami körülvesz minket? Ezekre a kérdésekre egyszerű a válasz: az ember csak a saját hibáiból tanul. Egy gyereknek hiába mondod el szép szóval, hogy ne rohangáljon az uszoda vizes kövén, amíg el nem csúszik és be nem veri a fejét, addig nem tudatosul benne, hogy ez az összefüggés valóban létezik.

Dr. Steven Greer a CSETI projekt vezetője, a csapatával 2013-ban kiadták a Sirius című dokumentumfilmet. YouTube-on is elérhető, magyar felirattal. Bizonyítékok és tények a témával kapcsolatban. Ők nem említik a Holdat, de minden mást igen. Csakúgy szó esik az idegenekről, mint az ingyen energiáról is, ahogy a videó szerda rovatban legutóbb bemutatott Thrive című filmben is.

Hogy hol is a vége ennek a történetnek? A spirituális dolgokkal kapcsolatban még mindig egyszerre vagyok nyitott és kétkedő. Az ember ilyen. A már megtapasztalt dolgokat is képes egy idő után a "régen volt, tán igaz sem volt" kategóriába helyezni. A székely asszony is megkérdi a férjét, hogy mondd Pista, szeretsz-e még? Erre az öreg: húsz éve mondtam már egyszer, hidd meg, ha meg találna változni, bízhatsz benne hogy szólni fogok. Akkor most higgyek abban, hogy vannak földönkívüliek, űrlények meg ufók, és tényleg azt akarod bemagyarázni nekem, hogy a Hold túloldalán van a bázisuk? Ekkora egy baromságot! Amíg nem állítja elég, szavahihető ember azt, hogy ez a dolog így van, amíg nem bizonyosodsz meg erről a saját szemeddel, addig nem fogod elhinni igazán. De, ahogy Saint Exupery mondta: igazán jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.

Fotó: xdragonflyx

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Locus túratérkép kezdőknek és profiknak 2022

OsmAnd túratérkép egyszerűen

Mátyás Király Vadaskert és a magán erdők önzése