Rend a lelke - minden szombaton

Nagymamám egyik kedvenc szólása volt, hogy "rend a lelke mindennek". Legyen ez a blog életében is így. Mivel nem tudatos "brand" építés folyik, ezt is bevállalhatjuk.

Mától fogva minden szombaton várhattok új bejegyzést a blogban.

A blog mellett persze ott van a facebook oldal is, ahol más érdekességekkel akár napi szinten találkozhattok, ha még nem tettétek, csatlakozzatok: https://www.facebook.com/tudatosnap

Már majdnem "ars poetica" lett a poszt alcíme, holott csak egy kis rendszert szeretnék bevezetni, amire minden olvasó számíthat, illetve nekem is ad egy keretet, ami segít abban, hogy az úton járjak.

A mai rohanó világban heti egy poszt talán fel sem tűnik, el is enyészhet a tömérdek hír-gyár információ-szmogjában, de aki nyitott rá, úgyis rátalál az értékes tartalomra.

Más részről heti egy írás sok is lehet, ha az ember nem akar a tömeggyártásban túl olcsóvá válni. Ezzel együtt az is előfordulhat, hogy a szokásos szombat mellett más időpontban is jelentkezem. Néha vannak ünnepek, fesztiválok, olyankor az idő is felgyorsul és lelassul kissé; igyekszem én is alkalmazkodni.

Ennek megfelelően a következő nagyobb lélegzetvételű bejegyzés is a következő szombaton (holnap) várható.

Tartsatok velem, ha tehetitek!

Fotó: LilyRedHaired

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Locus túratérkép kezdőknek és profiknak 2022

OsmAnd túratérkép egyszerűen

Mátyás Király Vadaskert és a magán erdők önzése