Nem tudatos "brand" építés

Sziasztok!

Egy ideje ide pottyantam a földre. Blogot is írtam már, mikor nyitottat, mikor éppen zártat. Úgy gondoltam, szeretném megosztani veletek a személyes fejlődésem egy-egy momentumát. Így próbáljuk egymást feljebb emelni. Nekem sokat jelent, hogy összegezhetem a gondolataimat, nektek is érdekes lehet hogy a másik ember hogyan nézi a világot. Csatlakozz hozzám a közös utazásban!

Itt bemutatkozhatnék, elmondhatnám milyen szakmáim vannak és hogy eddig merre jártam. Ez legyen a blog későbbi posztjainak témája, ismerjük meg egymást együtt.

A tudatosság jegyében igyekszem vezetni a blogot. Ehhez hozzá tartozhat a tudatos "brand" építés. Ez akkor lehet jó, ha a szerkesztő minél több embert szeretne megszólítani, úgy hogy azok később visszatérjenek. Ennek kulcsfontosságú elemei: egy központi téma körbe járása, a célközönség meghatározása, rendszeres publikációs tevékenység, célzott reklám.

Mivel a tanulás számomra hobbi, ennyire nem szeretném szorosan fogni a gyeplőt. Az élet minden területéről lehet úgy írni, hogy az a személyes fejlődés, a nyitottság és a szeretet szemszögéből szólaljon meg. Így a témába szinte bármi belefér. Spiritualitással, filozófiával, pszichológiával, hittudománnyal egyaránt találkozhatsz, de többnyire az írón átszűrve, konyhanyelven, közérthetően. Csak ahogy te is beszélgetnél a barátoddal.

Ennek szellemében folytassuk együtt az utat.

Örülök, hogy csatlakoztál. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Locus túratérkép kezdőknek és profiknak 2022

OsmAnd túratérkép egyszerűen

Mátyás Király Vadaskert és a magán erdők önzése